Nieuw in Waarschuwingsbeheer

Op 16 april 2024 wordt een update voor waarschuwingsbeheer uitgerold naar Blackline Live. De update zal beschikbaar zijn voor zelfbewaakte en Blackline-bewaakte organisaties.

Tijdens een gebeurtenis kan een apparaat binnen een korte tijd meerdere waarschuwingen triggeren die allemaal aan die gebeurtenis zijn gekoppeld. Deze gekoppelde waarschuwingen worden afzonderlijk ontvangen in Blackline Live. Met deze update kan bewakingspersoneel geassocieerde actieve waarschuwingen die binnen een periode van 24 uur door één apparaat worden geactiveerd, bevestigen en oplossen.

De update voor waarschuwingsbeheer bevat het volgende:

Raadpleeg voor volledige instructies over het oplossen van waarschuwingen in Blackline Live Waarschuwingen oplossen.

OPMERKING: Als u een Blackline Monitored plan hebt aangeschaft, beheert het Safety Operations Center van Blackline uw waarschuwingen voor u.

BEVESTIGING VAN GEASSOCIEERDE ACTIEVE WAARSCHUWINGEN

Met de update voor waarschuwingsbeheer kun je ervoor kiezen om meerdere gekoppelde waarschuwingen tegelijk te bevestigen of om elke waarschuwing afzonderlijk te bevestigen.

Als er meerdere waarschuwingen zijn getriggerd door één apparaat, ziet u de volgende twee opties in het dialoogvenster Bevestig waarschuwing wanneer u een actieve, niet-bevestigde waarschuwing bekijkt:

• Actieve waarschuwingen op apparaat bevestigen
  • Deze waarschuwing bevestigen

Bijbehorende actieve waarschuwingen bevestigen - Bijgewerkt

Als u Actieve waarschuwingen op apparaat bevestigen selecteert, worden de bijbehorende actieve waarschuwingen op hetzelfde apparaat bevestigd. Waarschuwingen die op hetzelfde moment worden bevestigd, hebben dezelfde bevestigingstijdstempel in Blackline Live.

OPMERKING: U kunt maximaal 50 actieve waarschuwingen tegelijk bevestigen.

Als je Deze waarschuwing bevestigen selecteert, wordt alleen de actieve waarschuwing bevestigd die je hebt geselecteerd.

Nieuwe ALERTS VAN DE ALERT MANAGEMENT PAGINA TOEVOEGEN

Met de update voor waarschuwingsbeheer kunt u nieuwe inkomende gerelateerde waarschuwingen bevestigen die in Blackline Live worden ontvangen terwijl u reageert op een waarschuwing die door hetzelfde apparaat is geactiveerd.

Als u de pagina Waarschuwingsbeheer bekijkt voor een actieve waarschuwing en er wordt een nieuwe waarschuwing getriggerd door hetzelfde apparaat, wordt de knop Actieve waarschuwingen op apparaat bevestigen weergegeven onder het gedeelte Waarschuwingen in de afgelopen 24 uur.

Alerts in de afgelopen 24 uur - Bijgewerkt - 2

OPMERKING: De lijst met waarschuwingen in het gedeelte Waarschuwingen in de afgelopen 24 uur wordt niet automatisch bijgewerkt. De sectie wordt bijgewerkt wanneer u de pagina handmatig vernieuwt of opnieuw opent. De lijst met waarschuwingen wordt ook bijgewerkt nadat u Bevestig actieve waarschuwingen op apparaat of Los actieve waarschuwingen op apparaat op selecteert.

HET OPLOSSEN VAN GEASSOCIEERDE ACTIEVE WAARSCHUWINGEN

Met de update voor waarschuwingsbeheer kun je ook meerdere gekoppelde waarschuwingen tegelijk oplossen nadat je ze hebt bevestigd. Je kunt er ook voor kiezen om elke gekoppelde waarschuwing afzonderlijk te beheren en op te lossen.

OPMERKING: Niet-erkende en niet-opgeloste waarschuwingen worden na vijf dagen automatisch door het systeem opgelost. De reden van oplossing is "Auto opgelost door systeem" voor alle automatisch opgeloste waarschuwingen.

Wanneer u op de pagina Waarschuwingsbeheer bent voor een actieve waarschuwing en de bijbehorende waarschuwingen van hetzelfde apparaat zijn bevestigd, wordt de knop Actieve waarschuwingen op apparaat oplossen weergegeven onder het gedeelte Waarschuwingen in de afgelopen 24 uur.

OPMERKING: U kunt maximaal 50 actieve waarschuwingen tegelijk oplossen.

Actieve waarschuwingen op apparaat oplossen - Bijgewerkt - 2

Nadat de waarschuwingen zijn opgelost, wordt de Alert ID voor de primaire waarschuwing die u hebt opgelost automatisch toegevoegd aan de gekoppelde waarschuwingen. De opname van het gesprek met de apparaatgebruiker en eventuele sms-berichten die van de apparaatgebruiker zijn ontvangen, worden ook aan de gekoppelde waarschuwingen toegevoegd.

Als u ervoor kiest om een individuele waarschuwing op te lossen op de pagina Waarschuwingsbeheer, kunt u de reden voor het oplossen selecteren en vervolgens Waarschuwing oplossen selecteren.

Een individuele waarschuwing oplossen

FAQ WAARSCHUWINGSBEHEER

Op welke apparaten is de update voor waarschuwingsbeheer van toepassing?

De update voor waarschuwingsbeheer wordt automatisch ingeschakeld in Blackline Live voor alle organisaties met een plan voor zelfbewaking of Blackline-bewaking en is van toepassing op alle apparaten. Er zijn geen minimale firmwarevereisten voor deze update.

Kunnen meerdere soorten waarschuwingen tegelijkertijd worden opgelost?

Je kunt alle soorten waarschuwingen oplossen als ze afkomstig zijn van hetzelfde apparaat en binnen de afgelopen 24 uur zijn ontvangen.

Worden notities die zijn toegevoegd aan de primaire waarschuwing ook toegevoegd aan de gekoppelde waarschuwingen als de waarschuwingen zijn opgelost?

Opmerkingen die zijn toegevoegd aan de primaire waarschuwing worden niet toegevoegd aan de bijbehorende waarschuwingen zodra ze allemaal zijn opgelost.

Kan ik zien hoeveel waarschuwingen ik bevestig of oplos?

Het aantal waarschuwingen dat u tegelijkertijd bevestigt of oplost, wordt niet weergegeven.

Welke reden voor oplossing moet ik gebruiken bij het oplossen van meerdere gekoppelde waarschuwingen?

Blackline Safety raadt u aan om "Meerdere waarschuwingen" te gebruiken als reden voor het oplossen van meerdere geassocieerde waarschuwingen in één keer. In het geval van een echt incident is het echter mogelijk dat u meer dan één ophelderingsreden wilt gebruiken om ervoor te zorgen dat uw analytische rapporten zo nauwkeurig mogelijk blijven.

U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de primaire waarschuwing op te lossen met "Incident met dispatch" als ophelderingsreden en vervolgens "Meerdere waarschuwingen" gebruiken als ophelderingsreden voor alle gekoppelde waarschuwingen. Als u alle geassocieerde waarschuwingen oplost met "Incident met verzending" als oplostreden, kunnen uw analyserapporten over een bepaalde periode een kunstmatige toename van het aantal verzendingen laten zien.