Nieuw in de G7-update van november 2023

Bijgewerkt op 1 december 2023.

De G7-update van november 2023 is beschikbaar vanaf 4 december 2023.

Deze update bevat:

OPLOSSING VOOR G7C-TIJDSTEMPELPROBLEEM

Deze firmware-update lost het G7c tijdstempelprobleem dat ervoor zorgde dat sommige G7c-apparaten de tijd bij metingen en gegevens onjuist rapporteerden.

Als extra functie maakt G7 niet langer gebruik van mobiele connectiviteit om de systeemtijd te bepalen, waardoor wordt voorkomen dat check-ins ten onrechte als gemist worden gerapporteerd.

OPLOSSING PROBLEEM GPS HERSTART

Deze firmware-update lost ook het GPS-probleem op dat ervoor zorgde dat locatiegegevens niet werden verzonden vanaf G7-apparaten, wat resulteerde in fouten in Blackline Live. G7 voert nu een herstart van de GPS-chip uit om het probleem op te lossen.